Cine va livra produsele comandate?

 • Produsele comandate se livrează în toată ţara prin curierat rapid (FAN Courier / Sameday (locker easybox) / DPD)  și internațional prin DPD Courier.

Livrarea prin curier rapid

 • Livrarea produselor se face prin servicii de curierat rapid, în termen de 24 – 48 de ore de la primirea şi verificarea comenzii în zilele lucrătoare. Comenzile plasate după ora 16 sunt reportate pentru a doua zi; de asemenea, pentru comenzile expediate vineri, livrarea se va face luni.

*Pentru coletele a căror valoare depăşeşte suma de 145 lei, livrarea este GRATUITĂ.

 • Costul de expediere prin curier este de 16,00 lei, oriunde pe teritoriul României.
 • Pentru plata ramburs la curier sau locker se adaugă o taxă de 6,5 lei.

​*Pentru coletele a căror valoare depăşeşte suma de 145 lei, livrarea prin Curier rapid și locker easybox este GRATUITĂ.

Comenzi în afara României

 • Livrarea internațională se realizează exclusiv prin curierul DPD Courier. Serviciul clasic de curierat internațional rutier – DPD este disponibil pentru următoarele destinații: Bulgaria, Ungaria, Polonia, Grecia, Slovacia, Austria, Germania, Italia, Croația, Danemarca, Estonia, Luxembourg, Slovenia, Letonia, Lituania, Belgia, Cehia, Franța, Olanda, Spania, Finlanda, Portugalia, Suedia. Plata în cazul persoanelor din afara ţării se va face exclusiv prin cărţile de credit acceptate la plată de pellamar.com sau ordin de plată. După selectarea produselor pe care doriti sa le achiziționați, completați adresa de livrare și imediat va apărea costul de expediție pentru țara selectată. Termenul de livrare poate varia în funcție de destinația finală și de localitatea de preluare, între minim 3 și maxim 10 zile lucrătoare.

Când se procesează comenzile?

 • Comenzile primite în intervalul Vineri ora 16.00 până Luni ora 8.00, precum şi în zilele de Sărbători Legale vor fi verificate şi trimise după acest interval.

Când se trimit comenzile?

 • Comenzile efectuate de Luni până Vineri până la ora 16.00 vor fi trimise în aceeaşi zi.
 • Comenzile efectuate de Luni până Vineri după ora 16.00 vor fi trimise în următoarea zi lucrătoare.

În cât timp ajunge comanda?

 • Termenul de livrare poate varia în funcţie de locaţia dumneavoastră:

24h – 48h pentru clienţii aflaţi în zonele urbane, prin curier rapid;

24h – 72h pentru clienţii aflaţi în zonele rurale, prin curier rapid;

 • ​Veţi fi notificat telefonic sau prin sms exact momentul când se livrează coletul.

Ce se întâmplă dacă nu sunt la adresa menţionată în momentul când se livrează comanda?

 • În cazurile în care nu veţi fi găsit la adresa de livrare menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul vă va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă livrarea nu va fi încheiată nici la a doua tentativă, coletul va fi returnat şi vom anula comanda.

Ce se întâmplă dacă data de livrare a trecut şi încă nu am primit comanda mea?

 • Dacă nu aţi primit comanda vă rog să semnalaţi acest lucru la numărul de telefon 0338 730 306 sau prin e-mail magazin@pellamar.com.

Ce trebuie să ştiu când plătesc ramburs la ridicarea coletului?

 • În cazul livrării prin metoda de plată ramburs, plata se face în lei, integral, către comisionarul care efectuează livrarea. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii. Nu se percep alte taxe.

Nu am găsit în colet documentele produselor. Ce trebuie să fac?

 • Produsele ambalate corespunzător vor fi expediate împreună cu factura fiscală. Trebuie să notificaţi prin e-mail magazin@pellamar.com sau la numarul de telefon 0338 730 306 absenţa oricăruia dintre aceste documente în termen de 48h de la recepţionarea produselor, în caz contrar toate acestea considerându-se furnizate.

Când şi cum primesc factura?

 • După finalizarea livrării comenzii veţi primi factura proformă pe adresa de e-mail, iar factura fiscală o veţi primi la livrarea produselor.

Am primit coletul avariat, desigilat. Ce trebuie să fac?

 • În cazul în care constataţi că pachetul dumneavoastră a sosit avariat sau desigilat vă rugăm sa-l refuzaţi (menţionând motivul refuzului pe borderoul de livrare) şi să ne contactaţi în cel mai scurt timp pentru remedierea problemei la numărul de telefon 0338 730 306.