Cine va livra produsele comandate?

 • Produsele comandate se livrează în toată ţara prin curierat rapid (FAN Courier / NEMO Express) şi/sau Poşta Română și internațional prin DHL Express.

Livrarea prin Poşta Română

 • Aria de acoperire a Poştei Române include întreg teritoriul României, livrarea bunurilor făcându-se în maxim 5 zile de la trimiterea comenzii. În acest caz, veţi primi o înştiinţare pentru ridicarea coletului, vă veţi deplasa la cel mai apropiat Oficiu Poştal (cel la care sunteţi arondat) prezentând actul de identitate, veţi plăti contravaloarea pachetului şi veţi primi produsele.​

Livrarea prin curier rapid

 • Livrarea produselor se face prin servicii de curierat rapid, în termen de 24 – 48 de ore de la primirea şi verificarea comenzii. Comenzile plasate după ora 16 sunt reportate pentru a doua zi; de asemenea, pentru comenzile expediate vineri, livrarea se va face luni.

Cât mă costă expedierea?

 • Costul de expediere prin Poşta Română este de 11,90 lei, oriunde pe teritoriul României.

*Pentru coletele a căror valoare depăşeşte suma de 100 lei, livrarea prin Poşta Română este GRATUITĂ.

 • Costul de expediere prin curier este de 16,00 lei, oriunde pe teritoriul României.

​*Pentru coletele a căror valoare depăşeşte suma de 250 lei, livrarea prin Curier rapid este GRATUITĂ.

Comenzi în afara României

 • Livrarea internațională se realizează exclusiv prin curierul DHL Express. Plata în cazul persoanelor din afara ţării se va face exclusiv prin cărţile de credit acceptate la plată de pellamar.com. După selectarea produselor pe care doriti sa le achiziționați, completați adresa de livrare și imediat va apărea costul de expediție pentru țara selectată. Costul transportului este calculat în funcție de grautatea coletului. Detalii referitoare la greutatea fiecărui produs sunt disponibile în “INFORMAȚII SUPLIMENTARE” – pagina de descriere produse. Pentru o greutate a coletului de maximum 2 kg, costul transportului în țările din Europa este de aproximativ 65 LEI.

Când se procesează comenzile?

 • Comenzile primite în intervalul Vineri ora 16.00 până Luni ora 8.00, precum şi în zilele de Sărbători Legale vor fi verificate şi trimise după acest interval.

Când se trimit comenzile?

 • Comenzile efectuate de Luni până Vineri până la ora 16.00 vor fi trimise în aceeaşi zi.
 • Comenzile efectuate de Luni până Vineri după ora 16.00 vor fi trimise în următoarea zi lucrătoare.

În cât timp ajunge comanda?

 • Termenul de livrare poate varia în funcţie de locaţia dumneavoastră:

24h – 48h pentru clienţii aflaţi în zonele urbane, prin curier rapid;

24h – 72h pentru clienţii aflaţi în zonele rurale, prin curier rapid;

Maxim 5 zile lucrătoare, prin Poşta Română.

 • ​Veţi fi notificat telefonic sau prin sms exact momentul când se livrează coletul.

Ce se întâmplă dacă nu sunt la adresa menţionată în momentul când se livrează comanda?

 • În cazurile în care nu veţi fi găsit la adresa de livrare menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul vă va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă livrarea nu va fi încheiată nici la a doua tentativă, coletul va fi returnat şi vom anula comanda.

Ce se întâmplă dacă data de livrare a trecut şi încă nu am primit comanda mea?

 • Dacă nu aţi primit comanda vă rog să semnalaţi acest lucru la numărul de telefon 0371 306 567sau prin e-mail magazin@pellamar.com.

Ce trebuie să ştiu când plătesc ramburs la ridicarea coletului?

 • În cazul livrării prin metoda de plată ramburs, plata se face în lei, integral, către comisionarul care efectuează livrarea. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii. Nu se percep alte taxe.

Nu am găsit în colet documentele produselor. Ce trebuie să fac?

 • Produsele ambalate corespunzător vor fi expediate împreună cu factura fiscală. Trebuie să notificaţi prin e-mail magazin@pellamar.com sau la numarul de telefon 0766 076 431 absenţa oricăruia dintre aceste documente în termen de 48h de la recepţionarea produselor, în caz contrar toate acestea considerându-se furnizate.

Când şi cum primesc factura?

 • După finalizarea livrării comenzii veţi primi factura proformă pe adresa de e-mail, iar factura fiscală o veţi primi la livrarea produselor.

Am primit coletul avariat, desigilat. Ce trebuie să fac?

 • În cazul în care constataţi că pachetul dumneavoastră a sosit avariat sau desigilat vă rugăm sa-l refuzaţi (menţionând motivul refuzului pe borderoul de livrare) şi să ne contactaţi în cel mai scurt timp pentru remedierea problemei la numărul de telefon 0371 306 567.