Puncte recompensă

Pentru a beneficia de puncte de recompensă trebuie să vă înregistraţi pe site şi să comandaţi prin logare pe  contul dumneavoastră. Astfel, la fiecare comandă efectuată şi realizată pentru produsele Pell Amar, veţi acumula puncte de recompensă. Aceste puncte pot fi folosite mai apoi, pentru achiziţionarea produselor de pe site. Fiecare produs prezent pe site-ul nostru generează la cumpărare un anumit număr de puncte de recompensă, afişat în pagina de descriere a produsului.

Termeni şi condiţii de utilizare a punctelor recompensă

Dacă aţi acumulat un număr de puncte de recompensă, puteţi plăti unul sau mai multe produse prin acest sistem. Accesaţi COŞ CUMPĂRĂTURI înaintea finalizării comenzii; un meniu special va apărea, care vă dă posibilitatea să selectaţi plata cu puncte de recompensă pentru produsele respective. Puteţi folosi de la 1 la maximum de puncte de recompensă pentru plata comenzii dumneavoastra, totalul de plată fiind diminuat cu echivalentul punctelor folosite. Valoarea fiecărui produs în puncte de recomensă este afişat pe site, în dreptul acestuia, sub preţul in lei. Numărul punctelor de recompensă acumulate poate fi verificat prin logarea pe site-ul nostru şi accesarea meniului CONTUL MEU.

Valabilitatea punctelor recompensă este de 90 de zile.

Dispoziţii finale

Pell Amar Cosmetics administrează, verifică şi certifică sistemul de puncte de recompensă. Pell Amar Cosmetics poate adăuga, şterge sau anula punctele de recompensă ale unui membru înregistrat prin decizie UNILATERALĂ.

Sistemul de recompensare prin puncte de recompensă poate fi întrerupt pentru o anumită perioadă sau poate fi anulat definitiv, în funcţie de politica site-ului nostru. Punctele de recompensă pot fi utilizate exclusiv pe site-ul www.pellamar.com/magazin şi nu pot fi transformate în bani, nu pot fi transferate altor membrii ai site-ului şi nu pot fi vândute.

Pell Amar Cosmetics nu poate fi trasă la răspundere pentru nicio situaţie creată de sistemul de puncte de recompensă, pentru pierderea punctelor din motive independente de noi (site atacat, bază de date distrusă, etc) sau pentru orice altă situaţie care poate crea un motiv de nemulţumire.

 


UTILIZAREA PUNCTELOR DE RECOMPENSĂ

Majoritatea produselor cumpărate de pe acest site beneficiază ca bonus de puncte de recompensă. Pe baza acestor puncte, veţi putea cumpăra orice produse. Comenzile dumneavoastră vor putea fi achitate cu aceste puncte integral sau parţial (LEI + PUNCTE). De punctele de recompensă beneficiază toţi clienţii magazinului nostru online, care sunt înregistraţi şi autentificaţi pe site, respectiv, au un cont creat pe acest site şi efectuează comanda fiind autentificaţi în contul de client de pe site.

Clienţii care comandă produse fără să aibă un cont pe acest site, ori chiar dacă deţin un cont pe acest site dar nu sunt autentificaţi (logaţi) în contul lor în momentul în care aleg produsele şi fac comanda, NU VOR BENEFICIA DE PUNCTE DE RECOMPENSĂ pentru produsele cumpărate!

Pentru a beneficia de punctele de recompensă, trebuie să aveţi un cont pe acest site. Crearea unui cont este foarte simplă şi durează doar câteva minute.

Cum funcţionează sistemul de puncte? 
Toate produsele afisate pe acest site, au afişate atât un preţ în LEI cât şi un preţ în puncte. Dumneavoastră în calitate de client, puteţi opta să plătiţi în LEI, PUNCTE sau mixt (LEI + PUNCTE).

1.IDENTIFICAŢI COŞUL DUMNEAVOASTRĂ DE CUMPĂRĂTURI  (ÎN DREAPTA SUS).

După ce aţi efectuat cumpărăturile, dar înainte de a finaliza comanda, daţi click pe pictograma coşului de cumpărături (în partea dreapta, sus, a ecranului).

2. CLICK PE “VEDEŢI COŞUL”.

Se deschide coşul şi puteţi vedea conţinutul lui.

3. DESCHIDEŢI OPŢIUNEA DE APLICARE A PUNCTELOR RECOMPENSĂ, SUB LISTA PRODUSELOR.

Clik pe săgeata din dreapta . Aplicaţi punctele dumneavoastră de recompensă.

4. UTILIZAŢI NUMĂRUL DE PUNCTE DORIT PENTRU ACEASTA CUMPĂRĂTURĂ.

În cazul în care aveţi un număr suficient de puncte de recompensă, puteţi să plătiţi cu acestea întreaga comandă sau puteţi plăti mixt (LEI + PUNCTE).

5. FINALIZAŢI COMANDA.

Verificaţi aplicarea punctelor de recompensă (suma trebuie să apară cu minus) şi finalizaţi comanda.