Plata prin ramburs

Veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului, dacă e cazul, în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat sau ridicării coletului de la locker. Pentru plata ramburs se percepe o taxă de 6.5 lei/comandă. 

Plata prin card bancar – on line

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele: VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza
datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul deschimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele pellamar. 

Toate prețurile, inclusiv cele referitoare la transport, afișate pe magazinul online www.pellamar.com sunt finale și includ TVA.

 

Înainte de finalizarea comenzii veți ști exact care este prețul final pe care trebuie să-l plătiți pentru comandă, inclusiv serviciile de transport.

 

Ocazional magazinul nostru va practica promoții și reduceri pentru produsele sale. Promoțiile nu se cumulează. Voucherele de reduceri pot avea o valabilitate predefinită sau pot fi fără dată de expirare. Promoțiile vor fi semnalizate clar atât în descrierea produselor, în coșul de cumpărături cât și pe factură. De asemenea ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

 

Datele de facturare ale Pell Amar sunt următoarele:

PELL AMAR COSMETICS S.R.L.

Nr. Reg. Comertului: J10/51/2010, C.U.I.: RO26433148
Cod IBAN: RO29 PIRB 1001 7255 4300 1000, First Bank, Agenţia Unirii, Buzău

Str. Dr. Ionescu Călineşti, nr. 14, Băile-Balta Albă, jud. Buzău​