Plata prin ramburs

Veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului, dacă e cazul, în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat sau ridicării coletului de la Oficiul Poștal.

Plata prin card bancar – on line

Prin intermediul companiei specializate în plăți online, Viva Payments, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare. Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet.

 

Toate prețurile, inclusiv cele referitoare la transport, afișate pe magazinul online www.pellamar.com sunt finale și includ TVA.

Înainte de finalizarea comenzii veți ști exact care este prețul final pe care trebuie să-l plătiți pentru comandă, inclusiv serviciile de transport.

Ocazional magazinul nostru va practica promoții și reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate clar atât în descrierea produselor, în coșul de cumpărături cât și pe factură. De asemenea ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

 

Datele de facturare ale Pell Amar sunt următoarele:

PELL AMAR COSMETICS S.R.L.

Nr. Reg. Comertului: J10/51/2010, C.U.I.: RO26433148
Cod IBAN: RO29 PIRB 1001 7255 4300 1000, Piraeus Bank, Agenţia Unirii, Buzău

Str. Dr. Ionescu Călineşti, nr. 14, Băile-Balta Albă, jud. Buzău​